CatioVital Youth Behandeling CatioVital Youth Behandeling

Verjongende behandeling op maat, gebaseerd op het schoonheidsdoel

Exclusieve behandelmethode die de huid zichtbaar verbetert en verjongt door de celactiviteit te stimuleren. Een echt alternatief voor de esthetische geneeskunde dat onmiddellijk inwerkt op de tekenen van huidveroudering.

De huid ziet er zichtbaar jonger, soepeler, steviger en stralender uit.

Vanaf de geboorte neemt de cellulaire activiteit van de huid na verloop van tijd af. Onze cellen verliezen energie en vermenigvuldigen zich minder snel. De synthese van elastische vezels vertraagt en de eerste tekenen van veroudering verschijnen. CatioVital Youth verjongt het gezicht zichtbaar door de cellen nieuwe energie te geven.

Thermische energie met het verwarmingsmasker Hogere temperaturen verhogen de celactiviteit door energie te verspreiden. Het "sauna-effect" van het verwarmingsmasker veroorzaakt overmatige afscheiding van de talg- en zweetklieren, waardoor overtollig talg en gifstoffen uit de huid worden verwijderd.

Moleculaire energie met dynamische ionisatie
Dynamische ionisatie verhoogt de moleculaire agitatie, waardoor een betere penetratie en een optimale doeltreffendheid van de (positieve en negatieve) actieve bestanddelen in de Serumgels mogelijk wordt.

Massage met essentiële oliën
Aangepast aan het verschillende schoonheidsdoel, geven Essentiële Oliën hun heilzame eigenschappen en schoonheidsbevorderende energie vrij in het hart van de huid.

Als intensieve behandeling: 1 sessie per week gedurende 3 weken.

Als intensieve globale verjongingsbehandeling (1 Age Repair / 1 CatioVital Youth / 1 CatioVital Lifting): 1 Behandeling per week gedurende 3 weken.

Skin Type :

Alle Huidtypes, Normale Huid, Vermoeide Huid

Duur :

50 - 60 minuten

Treatment type :

Salon Gezichtsverzorging Behandelingen

Next treatment >> Age Repair Behandeling
Reacties

Please sign in to comment. Login