'Beauty Doctor' Schoonheidsspecialisten & Behandelruimtes

'Beauty Doctor' Schoonheidsspecialisten & Behandelruimtes

 

De schoonheidssalon is een plaats voor behandelingen en advies, waar vrouwen vrijelijk hun verlangen naar schoonheid en jeugdigheid kunnen uiten met een schoonheidsexpert, de Schoonheidstherapeut.
Al meer dan 30 jaar zetten de schoonheidsspecialisten van Mary Cohr zich in om vrouwen over de hele wereld mooier te maken door middel van verschillende behandelingstechnieken die handmatig of met machines worden uitgevoerd.
Dankzij deskundige opleidingen zijn de schoonheidsspecialisten specialisten in behandelingen. Ze hebben een grondige kennis van verschillende huidverzorgingstechnieken, van aromatherapie tot essentiële oliën, die in de behandelingen worden verwerkt om een maximale doeltreffendheid te garanderen.
Na een schoonheidsadvies stelt de schoonheidsspecialist een persoonlijk behandelprogramma op dat rekening houdt met uw schoonheidsdoelstellingen.

 

 

Uw behandelingssessie bestaat uit drie belangrijke fasen :

CONSULTATIE

In de geruststellende, professionele omgeving van de behandelkamer observeert uw schoonheidsspecialiste eerst uw huid. Ze zal u vragen stellen over de behandelingsproducten, welke het beste voor u werken en hoe gevoelig uw huid is voor reiniging.
Ze zal willen weten wanneer uw huid het meest vermoeid lijkt en op welke manieren de tekenen van veroudering zich in de loop der tijd hebben voorgedaan.

Als een 'Beauty Doctor' bepaalt zij samen met u uw schoonheidsdoelstellingen en stuurt zij u naar de behandeling die het beste bij uw huid past.

 



 

 

HET UITVOEREN VAN DE BEHANDELING

Voordat u met de behandeling begint, zal uw schoonheidsspecialist u uitleg geven over de behandelstappen, de belangrijkste effecten en de verwachte resultaten.

 

 

 


 

HET VALIDEREN VAN DE RESULTATEN EN HET VOORSCHRIFT

Na afloop van de behandeling bekijkt u samen met uw schoonheidsspecialiste de resultaten aan de hand van een spiegel. Zij zal u gepersonaliseerde verzorgingsproducten voorstellen om uw schoonheidsdoelstellingen op lange termijn te bereiken en te behouden.

You may be interested in ...
Guinot-Mary Cohr Academie

Guinot-Mary Cohr Academie

Comments

Please sign in to comment. Login